Jakob Vik slutter i Buskerud idrettskrets

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Jakob Vik slutter som idrettssjef i Buskerud idrettskrets 1.oktober etter snart 10 år med det daglige ansvaret og 15 år totalt som ansatt i idretten. Han tiltrer da en stilling som HR- sjef i Buskerud fylkeskommune.

Styreleder Roar Bogerud uttaler at: ”kortsiktig er det et stort tap å miste kompetansen og erfaring Jakob innehar.” Videre at: ”BIK har imidlertid en svært dyktig og driftig stab som vil redusere de negative sidene når lederen slutter.” I samarbeid med NIF som arbeidsgiver settes det nå trykk for å finnes en ny sjef på idrettens hus. Styret har grunn til å tro at en slik stilling vil være attraktiv og at mange derfor velger å søke.

.

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram