Skoleløpet 2014 med 3500 deltagere!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Skolelopet_2014_BobleBuskerud idrettskrets arrangerer skoleløpet for 3. året på rad og fra 50 deltagere i 2012 har vi nå hele 3500 deltagere. Det har vært en enorm vekst på samarbeidet mellom idretten og skolene i Nedre Buskerud de senere årene. Skolene som prioriterer fysisk aktivitet svært høyt er: 

Sylling , Vestsiden, Søndre Modum Ungdomsskole, Tislegård, Spikkestad, Slemmestad, Marienlyst, Eknes, Høvik, Kjøsterud, Killingrud, Børresen, Svensedammen, Sokna.
Dette er et kjempebevis på at skolene er klare og vil være med på å gjøre skolen til en folkehelsearena.
Skoleløpet har start og mål på Marienlyst Friidrettsstadion. I tillegg til Skoleløpet er det idrettsmesse fra 0900-1330 hvor det er mulig å prøve ut mange forskjellige idretter. Både tradisjonelle og utradisjonelle idretter er representert (turn, rugby, aball1, seiling for å nevne noen). Det blir mye moro å se og være med på av aktiviteter og konkurranser for lærere og elever denne dagen!
Skoleløpet er fredag 22.august kl.1000 Marienlyst Friidrettsstadion
Idrettsmessa er fra kl. 0900 – 1330.

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram