Reguleringsprosesser settes i gang.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Drammen kommune i samarbeid med DIR er godt i gang med det store arbeidet vedr. flytting av friidrettsbanen fra Marienlyst (Nord) og til Bergskaug. I forlengelsen av dette ligger også utvikling av Marienlyst Syd, dvs. området der det idag er utebad. Kommunen har satt ned flere prosjektgrupper der DIR er representert. Høyest prioritert er Marienlyst Nord og Bergskaug der DIR har Jan Rockstad og Oddvar Moen med. Prosjektgruppen for Marienlyst Syd får med Gry Mile Jacobsen og Inge Tveit fra DIR. I tillegg til prosjektgrupper etableres det referansegrupper der aktuelle brukere vil bli hørt. Sturla og Hellas vil være med i disse gruppene,

[socialpoll id=»2217967″].

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram