Formannskapets budsjetthøring

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Drammen Ishockeyklubb, Konnerud IL og Åssiden IF var sammen med Drammen Idrettsråd idrettens representanter på Formannskapets budsjetthøring tirsdag ettermiddag. Alle som var tilstede fikk ca 10 minutter taletid til å legge fram sine budskap.

Konnerud IL benyttet anledningen til å ta opp hallsituasjonen og sine planer om interkommunalt samarbeid om bandybane med Sande Kommune. Gode eksempler kom fram på hvor mye KILs medlemmer kjører for å kunne trene i Drammenshallen i stdet for i en ny hall på Konnerud. De anslo at de kjørte ca 125 000 km i løpet av et år!
Hockeyklubben snakket for nte gang om den manglende ishallen i Drammen og la fram tall på hvor ille det står til med Drammen på landsbasis.
Åssiden IF tok også opp den sprengte kapasiteten på banene, samt problematikken rundt sine planer om fotballhall.
DIR tok opp flere saker i sitt innlegg, bl. annet så takket vi politikerne for det de har oppnådd den siste perioden. Det ble også lagt fram en del tallmateriale for å vise skjevdelinger på idrettsanlegg kontra nærmiljø-og friluftsanlegg. Driftsutgifter på kultur og idrett ble også presentert i grafer som viser en formidabel forskjell på disse to feltene.

Jan Rockstad avsluttet innlegget med å påpeke hvor stor aktør idretten er i et folkehelseperspektiv. For hvert år idretten holder en ungdom unna skråplanet eller i den andre enden, holder en eldre unna det offentlige hjelpeapparatet så sparer samfunnet ca 2 millioner pr år!

DIRs innlegg ligger vedlagt i denne filen: Formannskapets budsjetthøring 2014_DIRs innlegg

 .

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram