«Bli med» – ny idrettslagsbrosjyre på 9 språk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Norges idrettsforbund har med bistand fra flere idrettskretser og idrettsråd utviklet en brosjyre om hva et idrettslag er. Denne er oversatt til 9 språk.  Brosjyren beskriver idrettslaget på en lettfattelig måte; blant annet hvordan et idrettslag drives, dugnadsarbeid, hvordan bli medlem og hvorfor det er viktig å drive med fysisk aktivitet. «Bli med» idrettslagsbrosjyre kan tilpasses hvert enkelt idrettslags aktiviteter og logo. «Bli med» er oversatt til ni språk (arabisk, farsi, pashto, somali, urdu, tyrkisk, polsk, engelsk og norsk). «Bli med»-idrettslagsbrosjyren er et relevant og svært viktig verktøy for idrettslagenes inkluderingsarbeid. Last ned brosjyren her.

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram