Statens rolle i Tennishallsaken

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Om spillemiddel-reglementet tillater kun tennisvirksomhet i hallen, eller om annen idrett godtas, må Kulturdepartementet avgjøre.  – Departementet vil vurdere om forutsetningene for spillemiddeltildelingen fortsatt er oppfylt etter at salget er gjennomført, forteller virksomhetsleder Sten Petter Aamodt.  Daglig leder i Drammen Idrettsråd, Oddvar Moen er kritisk til det tohodete statstrollet i denne saken.  – Det er to statlige agendaer som står mot hverandre, sier Moen og viser til at på den ene siden prøver Skatt Sør, som har begjært tvangssalget, å få høyest mulig pris for hallen i en budkamp uten fokus på restriksjoner knyttet til spillemiddel-tilskuddet hallen har fått. På den andre siden sitter Kulturdepartementet med sine sterke restriksjoner nettopp på spillemiddel-aspektet ved et salg. Les alt om Tennishallsaken på Dt.no.

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram