Oddvar Moen slutter som daglig leder i Drammen Idrettsråd(DIR)

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Mandag 1. juni kl. 1100 gir Oddvar H. Moen stafettpinnen som daglig leder videre til Geir Skinnes. Dette skjer på Marienlyst friidrettsbane der de to tidligere friidrettsutøverne mandag stiller til start i en egen idrettsrådsstafett. På grunn av deltakernes med årene noe reduserte intervallegenskaper, og ikke minst avisenes deadlinefrister blir stafetten kun på en sving! 

Oddvar H. Moen har hatt daglig leder pinnen helt siden han startet opp som DIRs første daglige leder 1. juni 1999. I denne perioden har DIR bygd stein på stein og framstår i dag som en sterk og viktig aktør i Drammens idrettsliv. Oddvars kvalifikasjoner som idrettsadministrator er gjennom disse årene blitt godt dokumentert i Drammens lokalpresse mens han arvtager kanskje er et mer ubeskrevet blad i Drammen. At idretten for øvrig også setter pris på Moens innsats ble dokumentert ved at han i april ble overrakt NIFs hederstegn av NIFs president Børre Rognlien.

Her finner dere mer informasjon om hva som har skjedd i DIR de årene Moen har vært DIRs daglige leder.

Geir Skinnes, født 1958, har som en av få i Norge vært ansatt på alle nivåer i norsk idrett. Dette betyr at han har erfaring som ansatt fra lag, særkrets, idrettskrets, særforbund, idrettsforbund og nå idrettsråd. Gjennom dette har han samlet seg mye erfaring fra idrettsarbeid som han nå skal bruke i arbeidet for bedre rammevilkår for idretten i Drammen.
Geir Skinnes startet opp i DIR i mars 2014 og har jobbet tett sammen med Moen det siste året. Sagt med friidrettsterminologi så bør vekslingen mandag foregå teknisk meget bra!

Oddvar H. Moen vil fra starten av august fortsette i DIR i en 40% stilling som anleggskonsulent.

Vel møtt til en unik stafettopplevelse på Marienlyst mandag kl. 1100! Det er ikke satt noe fotoforbud og det blir opprettet en mix sone der begge vil stille opp til intervjuer hvis det ønskes.

Mer informasjon?

Oddvar H. Moen:            419 00 079
Geir Skinnes:                     915 77 762.

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram