PRESENTASJON AV MOBILISE EVENT PORTAL

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Byen Vår Drammen, Mobilise og Drammen Idrettsråd inviterer til en uforpliktende presentasjon av verktøyet den 16. juni 2015 kl. 17:00, sted: Scandic Park Hotel.

PRESENTASJON AV MOBILISE EVENT PORTAL / DRAMMEN HUB
– FRIVILLIGHET SATT I SYSTEM

Byen Vår Drammen ønsker å invitere idrett, kultur, foreninger og andre som ønsker seg tilgang til gode støtteverktøy for å gjennomføre dugnader, arrangementer, cuper mm. Verktøyet er nettbasert, brukervennlig og inneholder alle de støttefunksjoner man trenger for å forenkle administrasjonen av sine aktiviteter.

Byen Vår Drammen har kjøpt inn Mobilise Event Portal, et system som forenkler rekruttering, organisering, kommunikasjon, planlegging av funksjonærer, frivillige, medlemmer mm.. Avtalen åpner det for at man kan tilby alle aktører (idrettslag, foreninger, arrangører etc.) i Drammen, løsningen til meget gunstige betingelser. Løsningen har vært et viktig verktøy for gjennomføringen av Skisprint og Elvefestivalen – over flere år.

Agenda:

17:00 – 17:10     Velkommen (Byen Vår Drammen v/ Tom Søgård)
17:10 – 17:40     Presentasjon av Mobilise Event Portal og mulighetene (Mobilise v/ Richard Dirdal)
17:40 – 18:00     Spørsmål og svar

Hvis du ønsker mer informasjon om verktøyet kan du finne ytterligere informasjon på www.mobilise.no.

Påmelding på mail til: tom@bvd.no.

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram