Viktig informasjon fra NIF IT om hjemmeside– og medlemsadministrasjonsløsninger til idrettslag

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Det tilbys en rekke løsninger og det kan være vanskelig å orientere seg i jungelen der ute. Mange av dere har opplevd å bli kontaktet av ulike leverandører som ønsker å tilby dere forskjellige løsninger. Vi ønsker derfor å gi dere en enkel oversikt over hvilke leverandører som tilbyr løsninger i samarbeid med NIF.

For å hjelpe dere med å holde dere oppdatert og skaffe oversikt, har vi opprettet en webside der dere vil finne informasjon som er viktig for klubbene å kjenne til. Vi vil oppdatere denne siden med aktuell informasjon som er i klubbens interesse å vite om.

Gå til Viktig klubbinformasjon for å lese mer.

Dersom dere har spørsmål som ikke blir besvart så er dere velkomne til å ta kontakt med vår supportavdeling.

Kontaktinformasjon til Support er følgende: 

E-post: support@idrettsforbundet.no
Tlf: 03615
Åpningstid: man-fre 08-20

.

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram