Idrettens tippekupong: Ishall viktig for folkehelsa i Drammen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Det viktigste anlegget å få på plass i nær fremtid er ishall, kort og godt fordi den skaper svært mye aktivitet året rundt (is i 10 måneder). Ikke minst viktig er at et slikt anlegg gir rom for mye uorganisert fysisk aktivitet på isen slik vi nå i 15 år har sett på den utendørs kunstisbanen. En ishall er derfor et viktig folkehelsetiltak på lik linje med det flotte badet. Andre byer som har bygd ishall de siste årene rapporterer alle om en eksplosiv aktivitets-utvikling i disse. Kun MDG er direkte i mot ishall i Drammen mens H, KrF og Bylista er noe usikre i følge svarene. KrF sier dog i sine kommentarer at det er på tide at byen får en ishall. Så da må man nå komme fra ord til handling.

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram