Spørreundersøkelse fra Frivillighet Norge

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Frivillighet Norge har laget en spørreundersøkelse for å kartlegge hva som hemmer og hva som fremmer deltakelse, særlig når det gjelder kostnader ved å delta.

Mange organisasjoner er bekymret for at barn og unge fra familier med lav inntekt ikke får mulighet på linje med andre barn og unge. Kulturdepartementet har gitt Frivillighet Norge midler til å gjennomføre denne kartleggingen om ressurssituasjonen, praksis og holdninger rundt dette, sett fra organisasjonene sin side.

Kartleggingen er ikke begrenset til barn og unges deltakelse eller økonomi. Vi ønsker svar fra alle typer organisasjoner. Vi vil bruke resultatene til å gi både myndighetene og frivillige organisasjoner anbefalinger om hvordan vi kan gi flere muligheter til å delta.

Undersøkelsen er åpen til 27. november. Vi håper at dere kan hjelpe oss med å spre spørreundersøkelsen ved videresende denne til frivillige foreninger og organisasjoner i nærmiljøet deres. Spørsmål kan rettes til Almaz Asfaha på e-post almaz@frivillighetnorge.no eller 21 56 76 50/90506483

Dere finner undersøkelsen her. Dette er også lenken dere videresender til deres lokallag og medlemsorganisasjoner.

https://www.survey-xact.no/LinkCollector?key=KF6Y4HEM151K

 

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram