DIRs innspill til rulleringen av Temaplanen for fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv 2017-2020

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Drammen IR har i flere år fremmet ønske om at Drammen kommune (DK) bør gjøre som mange andre kommuner og se på OFS-løsninger for bygging av anlegg. Dette er faktisk kostnadsbesparende og ikke fordyrende for DK som da slipper å bygge alle anlegg sjøl.
DIR utfordrer sammen med berørte IL Drammen kommune til å bevilge kr. 10 mill. i 2017- budsjettet i investeringsstøtte til hver av klubbene Drammen Turnforening, Glassverket IF, Konnerud IL og Åssiden IF. Det kan sørge for at disse klubbene bygger og drifter hhv en ny turnhall på Marienlyst og flerbrukshaller på Åskollen og Konnerud samt fotballhall på Åssiden. Alle disse viktige og etterlengtede anleggene vil da kunne stå ferdige i 2018. Les hele innspillet her.

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram