Ny søknadsrunde! Idrettslag kan søke om 2,8 mill kr fra NIFs flyktningfond!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Norges idrettsforbund har gleden av å informere om at NIFs flyktningfond er gjenåpnet. Idrettslag over hele landet kan nå søke om nye friske midler fra UDI til ulike tiltak for flyktninger. Søknadsfrist er fredag 16. september.

Etter en suksessfull søknadsrunde våren 2016 har NIF igjen gleden av å gjenåpne fondet med friske midler. Omtrent 2,8 millioner kroner skal fordeles på idrettslag rundt om i Norge. Allerede nå kan idrettslag søke om inntil 25.000 kroner til ulike tiltak.

Søknadsfrist er fredag 16. september. Søk her!

https://www.idrettsforbundet.no/Nyhet/idrettslag-kan-soke-om-28-mill-kr-fra-nifs-flyktningfond/

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram