Har din klubb GULL-vinnere i 2016?

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Torsdag 23. mars kl 1800 inviterer ordfører i Drammen, Tore O. Hansen alle idrettsutøvere fra Drammen til middag! Vel, ikke alle men har din klubb en utøver som har vunnet gull i Norgesmesterskap, Nordisk mesterskap, Europamesterskap, Verdensmesterskap eller OL så er han eller hun invitert!
Det presiseres at dette gjelder junior (nedre aldersgrense 16 år, født 2001) og senior mesterskap, ikke veteranmesterskap! Vi ber om at dere registrerer deres utøvere her slik at vi får oversikt over alle som skal inviteres til middag. Frist for å melde inn utøvere er 10. februar. Medaljevinneren må representere klubber/idrettslag fra Drammen som er tilknyttet Norges idrettsforbund.
Dette er en registrering, invitasjonen til selve arrangementet vil komme fra ordføreren!

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram