Drammensidretten står på hodet for barn og unge

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Guinness_verdensrekord-1
Idrett for alle
er et samarbeid mellom Drammen Idrettsråd, Drammen Kommune og Byen vår Drammen med god hjelp fra Drammensklubbene. Arrangementet 17 juni ble en knallsuksess med mange aktive og blide barn i tillegg til at værgudene var med oss.  Idrett for alle skal inspirere og motivere barn og unge til å være aktive og skape en felles arena for bevegelsesglede i tillegg til å være et folkehelsetiltak. Verdensrekordforsøk i hodestående ble en skue for Drammenserne som var på torget denne dagen. Aldri før har så mange barn og unge stått på hodet midt i Drammen sentrum. Det i seg selv fortjener en applaus.

«For en tilfeldig forbipasserende gjennom Drammen lørdag ettermiddag, må synet av Torget ha fortonet seg som et underlig skue: Nesten 300 sto på hodet med beina i været  – samtidig» skriver Drammens Tidende

» Jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Dette har gått strålende og jeg er mektig imponert over innsatsen til klubbene som har stilt med frivillig fra klokka ni til halv fem i dag» sier Janne Cecilie Hafskjold fra Drammen Idrettsråd

Følg link: https://www.dt.no/drammen/sport/nyhet/ellevilt-verdensrekordforsok-pa-torget/s/5-57-660136

 

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram