Har din organisasjon husket å søke om momskompensasjon for 2017?

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Formålet med ordningen er å kompensere de kostnader som frivillige organisasjoner har til merverdiavgift ved kjøp av varer og tjenester.
Søknad må gjennomføres innen 15.August 2017
Registreringen gjøres i sportsadmin.no
Momskompensasjon 2017:

Søknad om vare- og tjenestemomskompensasjon 2017 for idrettslag, idrettsråd, særkretser/regioner og AS. Formålet med ordningen er å kompensere de kostnader som frivillige organisasjoner har til merverdiavgift ved kjøp av varer og tjenester.
Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) skal administrere ordningen på vegne av alle sine medlemsorganisasjoner. Alle medlemsorganisasjonene skal forholde seg til NIF og rapportere til NIF (ikke direkte til Lotteri- og stiftelsestilsynet). Les mer.

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram