Sammen om barn og unge i aktive lokalsamfunn

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Aktive lokalsamfunn ruller videre med  25 nye intensjonsavtaler.

«I samme Båt», den tredje i rekken av samarbeidskonferanser mellom Drammen kommune og Drammensidretten er nå gjennomført. Denne tradisjonen ble startet da Drammenspolitikerne i 2014 vedtok en time daglig fysisk for alle sine elever. Idretten stilte seg til disposisjon og det gode samarbeidet har vedvart siden man på den første båtkonferansen fant den felles målsetningen: barns trygge og aktive oppvekst. Det ble grunnsteinen for det videre arbeidet.

I samme Båt 3 har vi jobbet med målsetting om  Aktive Lokalsamfunn der skolen og idrettslaget er grunnmuren.

På denne konferansen har vi hatt med oss folk fra skoler og idrettslag som har vært banebrytere på området, sammen med de som ønsker å lære og selv drømmer om å spille en viktigere rolle i sitt nærmiljø. Det er viktig for oss både å stimulere de som er godt i gang og legge til rette for nye bærekraftige samarbeid.

Det deltok også ressurspersoner fra Drammen Kommune som kan være med å tilrettelegge for de lokale samarbeidene.

 

 

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram