Oppstartstøtte Aktive Lokalsamfunn

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Drammen Idrettsråd utlyser søknadsrunde med fokus
                                 «Aktive lokalsamfunn»

Drammensidretten, Drammensskolene og Drammen Kommune kom tilbake fra «I samme båt 3» med til sammen 27 intensjonsavtaler. I forlengelsen av det fruktbare seminaret ønsker Drammen Idrettsråd å stimulere til utvikling av «Aktive lokalsamfunn» og legger til rette for at idrettslag nå kan søke oppstartstøtte gjennom ordningen «Inkludering i IL».

Idrettslag som søker oppstartstøtte må, sammen med sin lokale skole, arbeide målrettet slik at man klarer å etablere bærekraftige økonomiske modeller for fremtiden. (Oppstartstøtten skal bidra til å få i gang nye tilbud og er i utgangspunktet en engangsstøtte.)
Det styrker søknaden dersom idrettslaget har en intensjons- eller samarbeidsavtale med sin lokale skole. Har idrettslaget som målsetting å etablere et samarbeid for et aktivt lokalsamfunn må dette komme tydelig frem i søknaden.
Åpen hall /åpent anlegg og økt bruk av ungdom som aktivitetsressurser er også med på å styrke søknaden. Kriterier og søknadskjema finnes i link nedenfor:

«Søknadssum under kr. 25000»: https://form.jotform.com/63333480852961

«Søknadssum over kr. 25000»: https://form.jotform.com/63332545815961

Søknadsfrist er satt til 20.10.
Det er kun idrettslag som kan søke

NB! På grunn av kort søknadsfrist kan styreprotokoll ettersendes.

Er det spørsmål tilknyttet søknaden, ta kontakt med:
Janne Cecilie Hafskjold.  Mobil: 907 47 501

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram