Kommer du på frivilligbørsen 20 november?

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Mandag 20. november kl 16.30 – ca 19 arrangeres Drammens første Frivilligbørs på Drammensbiblioteket. Frivilligbørs er et internasjonalt konsept, som legger til rette for mer og bedre samarbeid på tvers. På en frivilligbørs møtes lokale bedrifter, frivillige organisasjoner og offentlige virksomheter ansikt til ansikt og utveksler ønsker og ideer til samarbeid. I løpet av et par timer skapes nye muligheter, lokale nettverk og konkrete samarbeidsavtaler. 

Hilde Hummelvoll stiller som konferansier og det blir litt å bite i. Frivilligbørs er en morsom og svært effektiv måte å bygge nye nettverk på, og her er det mange muligheter for å finne nyttige nye koblinger.
Mer informasjon og påmelding på www.frivilligbors-drammen.no
Følg også gjerne med på: https://www.facebook.com/FrivilligborsDrammen/

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram