Aktive lokalsamfunn og «Ekte kjærlighet på Gulskogen»

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

På seminaret «I samme båt» i september, ble det signert en intensjonsavtale mellom Strømsgodset idrettsforening, Gulskogen skole, Rødskog skole og Drammen Idrettsråd. Målet er å få til et tettere samarbeid mellom idrettsforeningen, skolene og andre viktige støttespillere i lokalmiljøet, der visjonen er å skape et inkluderende oppvekstmiljø for barn og unge på Gulskogen. Gjennom et bredt aktivitetstilbud, samarbeid skole/idrett og systematisk holdningsarbeid  skal «Ekte kjærlighet på Gulskogen» jobbe for et aktivt lokalsamfunn.

Torsdag 09.11 var alle gode krefter samlet på SIF-huset for dialog rundt hva som skal til får å lykkes. Skoler, Strømsgodset IF, forebyggende politi, Næringsliv, Vis Mot , Drammen Idrettsråd og politikere. Kvelden ble både innholdsrik og følelsesladet.

Les også:
https://drammenir.no/2017/09/18/sammen-barn-unge-aktive-lokalsamfunn/https://www.dt.no/drammen/nyheter/skole/spleiselag-for-a-apne-byens-haller-vi-vil-at-drammen-skal-bli-et-fyrtarn/s/5-57-721558

På bildet:

Foran, fra høyre: Elisabeth Lohk(senterleder Gulskogen senter);Bjørg- Elin Moen (Mot) May-Britt Stubdal( styremedl SIF)Janne C Hafskjold(Drammen Idrettsråd)Ingvild Dyve(SIF) Trygve Kolberg(Leder SIF)og Aud Lindqist(SIF)
Bak, fra høyre: Kjell Arne Hermansen(Høyre) Mari Lundhaug Pharo(Virksomhetsleder Rødskog skole) Gro Lunde (avd.leder Rødskog skole) Tomas Rudmoen Løkken(skole/idrett) Geir A Bøyum(avd.leder Gulskogen)
Ikke på bildet: Randi Nysæther(Virksomhetsleder Gulskogen skole). Sølvi B.Bestvold(AP). Forebyggende politi v/Geir Ostrup

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram