Hei idrettsglade og samfunnsengasjerte godtfolk!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Strømsgodset Toppfotball ønsker å invitere til seminar om samfunnsutvikling på Marienlyst Arena. Der håper vi å se deg!  

I samarbeid med Drammen idrettsråd, Buskerud Idrettskrets og våre samarbeidspartnere Union Eiendomsutvikling og Strøm Gundersen ønsker Strømsgodset Toppfotball å samle positive krefter til et seminar om samfunnsutvikling i Drammen torsdag 1.februar i våre lokaler i 3.etasje på Marienlyst Arena.Under parolen «Sammen bygger vi Drammen» ønsker vi å samle kreftene som finnes i den lokale breddeidretten og øvrige frivilligheten, næringslivet, barnehage, skole og utdanning, lokale politikere og den lokale toppidretten. Vi ønsker å gjennomføre en dag der vi ser på hvordan vi sammen kan styrke arbeidet med å gjøre Drammen til et varmt, inkluderende og fysisk aktivt samfunn.

Hovedtemaet for dagen er «Toppidrettens rolle i aktive lokalsamfunn»  Dagens innleder vil være Buskerud Idrettskrets som vil innlede med en presentasjon av konseptet «Aktive lokalsamfunn». Deretter vil vi belyse mulighetene som finnes for samarbeid i aktive lokalsamfunn fra ulike sider. Programmet for dagen ser ut som følger:

0845-0900: Mingling, finne seg en plass, fylle kaffekoppen
0900-0915:  Oppstart og introduksjon av dagen – Hvorfor bryr vi oss, en Blåtime ved ledelsen i Strømsgodset Toppfotball
0915-0945:  Innledning ved Buskerud Idrettskrets om hovedtemaet «Aktive lokalsamfunn».  Landsbyen – Det krever en landsby for å oppdra et barn.  1000-1030:  Barnehage og skoles rolle i aktive lokalsamfunn, ved Læringsløp Drammen  Brua mellom skolehverdag og fritidsaktivitet. Hvordan gjøre den kortest mulig?
1045-1115:  Toppidrettens potensielle rolle i aktive lokalsamfunn, ved Strømsgodset Toppfotball   Rollemodellens kraft, hvordan benytte rollemodeller smart i aktive lokalsamfunn?   
1130-1215:  Lunsj, serveres på Marienlyst Arena
1215-1315:  Gruppearbeid: «Hvordan benytte toppidretten aktivt i aktive lokalsamfunn?»
1315-1415:  Den lokale idretten og frivilligheten legger fram sine tanker om toppidrettens potensielle rolle i det aktive lokalsamfunnet. Med bakgrunn i gruppediskusjonene.
1430-1445:  Refleksjonsrunde i grupper med utgangspunkt i hva som kom fram i den forrige timen.
1445-1500: Varaordfører Eivind Knudsen holder et innlegg om toppidrettens potensielle rolle i aktive lokalsamfunn fra det politiske perspektivet.
1500-1515: Et avsluttende framtidsbilde, v/BIK, DIR og Strømsgodset TF.  Seminaret er gratis og påmelding skjer ved å sende mail til lage.sofienlund@godset.no.

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram