Vil DERE være med å lage et aktivt lokalsamfunn i DIN BYDEL?

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Drammen Idrettsråd, Buskerud Idrettskrets og Drammen kommune  inviterer byens idrettslag til et informasjonsmøte om Aktive lokalsamfunn i Drammen.

Tid og sted:   Onsdag 2. mai kl.18.00, Idrettens Hus 3 etasje.Her vil dere få informasjon om vår modell for utvikling av Aktive Lokalsamfunn i Drammen. Hvilken utvikling av modellen kan vi sammen utvikle i din bydel? Hvilke målsettinger skal vi sammen legge fram mot 2020?

Videre vil det informeres om hvilke søknadsmuligheter som finnes, hvilke rammer dere kan søke innunder og hvilke frister som dere må forholde dere til. Hold av datoen og følg med for ytterligere informasjon. Vi ser frem til en inspirerende og aktiv kveld sammen med deg og ditt idrettslag.

Hilsen

 

 

 

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram