Ekte kjærlighet for Aktive Lokalsamfunn på Gulskogen

FacebooktwittermailFacebooktwittermail
«Ekte kjærlighet på Gulskogen»

Aktive Lokalsamfunn går nye veier. Strømsgodset IF med «Ekte kjærlighet på Gulskogen» og samfunnsutvikler Thomas Rudmoen Løkken har inspirert 6.trinn på Gulskogen skole siden april med morgen -og midttime  yoga. Fire ganger i uka med opptil 14 barn i hver gruppe  lærer de å koble sammen pust og bevegelse . De får også prøve seg i ulike meditasjonsteknikker hvor de blir guidet gjennom ulike avslapnings teknikker.

«Yoga kan være med på å  stimulere til utvikling av både balanse, bevegelighet, kroppsbevissthet og motoriske ferdigheter» sier Thomas Rudmoen Løkken. Ikke minst er dette positivt med tanke på konsentrasjon og tilstedeværelse i skolehverdagen. De lærer å utvikle både empati og  tålmodighet i tillegg til å løse opp i fysiske og mentale spenninger.

Tilbudet har blitt så ettertraktet at 10.klasse elver ved skolen også kunne tenke seg å prøve yoga.

«Forhåpentligvis får jeg satt opp noen grupper etter skoletid  for ungdomsskole elever som møter en litt stressende tid med eksamener/tentamener før sommerferien«, sier Thomas Rudmoen Løkken
Drammen Idrettsråd ønsker lykke til videre i samarbeidet om trygge og aktive oppvekstsvilkår for barn og unge i aktive lokalsamfunn på Gulskogen

 

 

 

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram