Vi innfører obligatorisk elektronisk faktura for alle våre leverandører

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Til våre leverandører

Vi har tatt i bruk elektronisk faktura for å effektivisere fakturabehandlingen hos oss. Vi ser allerede at det sparer oss mye tid og penger. Men når vi mottar fakturaer på epost eller papir fra våre leverandører, gjør det oss mindre effektive. Vi krever derfor fra i dag av at alle våre leverandører må sende oss fakturaer elektronisk. Det er den raskeste, tryggeste og billigste måten å håndtere fakturaer på.Vi er registrert i ELMA (elektronisk mottakerregister), og kan derfor motta fakturaer elektronisk gjennom PEPPOL-nettverket, som er standarden for elektronisk fakturering i Norge. Les mer om PEPPOL/ELMA her: http://www.anskaffelser.no/elektronisk-handel

Du vil også ha fordeler ved å sende fakturaer elektronisk:

  • Det er enklere og billigere enn papir
  • Du kan med sikkerhet vite at fakturaen kommer fram
  • Statistikk viser at fakturaene i mye større grad n blir betalt i tide

Har du ikke sendt elektroniske fakturaer før?

Hvis du ikke tidligere har sendt elektronisk faktura fra ditt faktureringssystem, anbefaler vi at du tar kontakt med leverandøren av ditt fakturerings- eller økonomisystem. Hvis dere av en eller annen grunn absolutt ikke kan sende oss fakturaer elektronisk, må dere sende fakturaen til oss på denne epost-adressen: 984695586@autoinvoice.no

Ta gjerne kontakt dersom dere har spørsmål.

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram