Sammen bygger vi Drammen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

I samarbeid med Læringsløp Drammen, Drammen idrettsråd, Buskerud Idrettskrets og våre samarbeidspartnere Union Eiendomsutvikling og Strøm Gundersen ønsker Strømsgodset Toppfotball å samle positive krefter til et seminar om samfunnsutvikling i Drammen:

Fredag:  22.februar
Sted: 3.etasje på Marienlyst Stadion.
Kl.slett: 09:00- 15:00

Målet med dagen er å samle flest mulig positive krefter i offentlig sektor, privat sektor og i frivilligheten til et seminar som skal dreie seg om samhandling i aktive lokalsamfunn. Hvordan kan vi få kreftene våre til å virke enda bedre sammen til det beste for utviklinga i bydelene i framtidas Drammen?
Dagen vil vare fra 0900 til 1500. Det vil bli servert lunsj. Vi har også vært så heldige å få billetter til Idrettens Festaften i Drammens Teater samme kveld, vi har et begrenset antall billetter så du må huske å krysse av for *ønsker billett* under påmeldingen.
Mer informasjon med detaljert program og påmeldingen for dagen vil komme i januar. Seminaret og Idrettens Festaften er gratis!

MELD DEG PÅ HER: https://www.netigate.se/ra/s.aspx?s=685187X156285293X58267

Inntil vi snakkes igjen: Hold av 22.FEBRUAR 2019 😊

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram