Drammen idrettsråd med nytt styre!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Onsdag 12.02.2020 ble nytt styre for Drammen idrettsråd valgt. Svelvik, Nedre Eiker og Drammen idrettsråd ble langt ned og et nytt idrettsråd valgt, med Drammen idrettsråd som felles navn. Vi vil fortsatt være lokalisert på Idrettens hus i Drammen.

Styret og administrasjonen har allerede tatt sats og skal ha sitt første møte mandag 17.02.2020. Vi ser frem til å serve 120 idrettslag og ca 30.000 medlemskap i Drammen, og videre samarbeid med Drammen kommune.

Fra venstre: Anne Cecilie Iversen(styremedlem,Drammens Sportsdanserklubb), Per Burud( Leder, Drammen BBK), Runar Martinsen Dammen(styremedlem,svelvik IF) Knut Arvid Syvertsen(styremedlem, Åssiden IF)Per Fjeld Olsen(Nestleder, Mjøndalen IF) Silje Elise S Johansen(styremedlem, NOR- 92) Geir Kihle(styremedlem, Konnerud IL)Lars Erik Olsen(varamedlem, Nedre Eiker Svømmeklubb).
Ikke tilstede: Anette Kagiavas(varamedlem, Strømm IL)
FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram