Aktive lokalsamfunn invitert til stortinget!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail
Fra venstre: Ola Apenes(Drammens Ballklubb),Mads Hilden(Drammen Kommune), Øyvind Thoresen(Viken Idrettskrets), Janne C Hafskjold(Drammen idrettsråd),Brage E Rødal( Konnerud IL),Johan Conradson(Viken idrettskrets) og Masud Gharahkhani(AP)

Fredag 6. mars var Drammen idrettsråd og Drammensidretten, representert ved Viken idrettskrets, Konnerud IL og Drammens Ballklubb invitert til Stortinget av Masud Gharahkhani fra Arbeiderpartiets programkomite. Tilstede var også Mads Hilden, leder av Drammen kommunes hovedutvalg for kultur, idrett og frivillighet, samt AUF-leder i Buskerud, Rutkay Sabri.

Vi ble invitert til samrådsmøte for å snakke om våre erfaringer med idrett- og skolesamarbeid og hvordan denne modellen også bidrar til å styrke inkluderingsarbeidet i Drammen.

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram