Norgesmester som ny idrettskontakt!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Formålet med IDRETTSKONTAKT er å gi idrettslagene mulighet for å tilrettelegge slik at deres aktiviteter kan være åpne for alle og gi like muligheter for deltagelse i idrettsaktivitet. Idrettskontaktens overordnede oppgave er å gjøre det enklere for barn, unge og foresatte å kunne delta i idrettslaget. 

Navn: Michael Geraghty

Alder: 33

Idrettslag: Drammen Padelklubb

Rolle(r) i idrettslaget: Trener og aktivitetsleder i Drammen Padelklubb

Michael har 15 års erfaring som tennistrener og 5 år som padeltrener i Spania, hvor han er født og oppvokst. De siste 4 årene har han jobbet i Stabekk tennisklubb og på Fornebu Padel. Michael har nå flyttet til Drammen for å jobbe for Drammen Padelklubb.

På fritid liker han å holde seg aktiv og spiller flere turneringer rundt i Norge, og noe i Sverige. Han er 3 x Norgesmester i padel.

Michael ønsker i sin rolle som idrettskontakt å tilrettelegge for en god sosial møteplass, slik at alle kan føle seg velkommen. Videre vil han jobbe for kontakt mot lokale skoler for å involvere barn og unge som kanskje faller utenfor de typiske idrettene og eller har andre utfordringer.

«Jeg ønske at barn og unge skal føle mestring på padelbanen». Michael Geraghty

Janne Cecilie Hafskjold (Sissi) konsulent for idrett og samfunnsutvikling i Drammen idrettsråd og ansvar for etablering av idrettskontakter, syntes det er spennende at Padelklubben ønsker å tilrettelegge for barn og unge med denne type aktivitet.

Padel er en racketsport som kombinerer elementer fra tennis og squash. «Padel krever mindre styrke og tekniske ferdigheter enn tennis og er lett å lære seg. Dette gjør det til en idrett som passer for barn og unge med forskjellige ferdighetsnivåer. Padel vil være en god arena for inkludering av barn og unge og gi opplevelse av tidlig mestringsfølelse», sier Hafskjold

ENKEL TRENING+MORO=PADEL

Klubben har i tillegg tilrettelagt for seniorpadel og sosiale turneringer, som gir mulighet for aktivitet på tvers av generasjoner. «Det blir spennende å følge Drammen Padelklubb fremover», avslutter Hafskjold.
Drammen idrettsråd ønsker Drammen Padelklubb og Michael lykke til!  

 
Ta kontakt med Janne Cecilie Hafskjold, Drammen idrettsråd, om du ønsker mer informasjon om etablering av idrettskontakt i ditt idrettslag.          

                                         

 

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram