Hele Drammens Basketballklubb med ny idrettskontakt!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Formålet med IDRETTSKONTAKT er å gi idrettslagene mulighet for å tilrettelegge slik at deres aktiviteter kan være åpne for alle og gi like muligheter for deltagelse i idrettsaktivitet. Idrettskontaktens overordnede oppgave er å gjøre det enklere for barn, unge og foresatte å kunne delta i idrettslaget. 

Navn: Mai-Britt Kopperud
Alder: 52
Idrettslag: Drammen Rivers

Mai-Britt er Styremedlem, dugnadskoordinator og lagkontakt i klubben. I tillegg trer hun nå inn i rollen som idrettskontakt.

Hun er også styremedlem i Norges Håndballforbund Region Sør på 5.året og sportslig leder i Konnerud Håndball gjennom åtte år. Til daglig jobber hun i Lerum AS.

Mai- Britt mener at ved at vi får en større forståelse for de utfordringene som finnes i samfunnet rundt oss, vil vi også lykkes.

«Vi trenger en kommunikasjonsform hvor spillere og foresatte er trygge på klubben», Mai- Britt Kopperud

 «Foresatte og spillere må føle verdien av å være til stede på kamper, treninger og dugnaden- åpenhet rundt minoritetsgrupper – og økonomiske utfordringer. Ved å ha en person som er dedikert til dette, er veien mellom utfordring og løsning kort». Mai -Britt Kopperud.

Dugnadsklubben Drammen Rivers

Drammen Rivers er en av de eldste basketballklubben i Norge, stiftet i 1965 og er hele Drammens Basketballklubb. Klubben mottok Vekstprisen av Norges Basketballforbundets i 2019, etter fenomenal medlemsøkning.

Ingen får betalt og trenerne jobber på ideell basis og er dermed med på å holde kontingenter og treningsavgifter uvanlig lavt. Dette er dugnadsånd på sitt beste. Klubben har også målrettet satsning på jentebasket.

Janne Cecilie Hafskjold (Sissi) konsulent for idrett og samfunnsutvikling i Drammen idrettsråd og ansvar for etablering av idrettskontakter, er fornøyd med at Drammen Rivers og Mai-Britt Kopperud ser fordelen av å etablere idrettskontakt i sitt lokalmiljø. Basket har lite krav til utstyr og klubben drifter mye på dugnad og er dermed godt egnet for å kunne inkludere flere barn og unge.

 «Mai-Britt har lang og god erfaring innen idrettsfeltet, samtidig som hun er fremoverlent og kjenner lokalmiljøet i Drammen. Dette er en god kombinasjon for å lykkes som idrettskontakt og dermed kunne utgjøre en forskjell for barn og unge i Drammen», sier Hafskjold.

Drammen idrettsråd ønsker Drammen Rivers og Mai-Britt Kopperud lykke til med videre arbeid.

Ta kontakt med Janne Cecilie Hafskjold, Drammen idrettsråd, om du ønsker mer informasjon om etablering av idrettskontakt i ditt idrettslag!

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram