Sommerhilsen fra Drammen idrettsråd

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Drammensidretten sover ikke selv om sol, varmegrader og sommerferie banker på døra. Tvert imot, det yrer av idrett- og aktivitetsglede, blide barnefjes, lek, latter og aktivitet.

Sommercamper for barn og ungdom, teaterforestilling, fotballskoler, Mesternes Mester, fekting, hoppepute, Aktivitetscamp, Keeperskole, lek og bevegelsaktivitet og E-sportcamp er bare noen av de aktivitetene som foregår i disse dager.
Nye vennskap etableres, sommerminner skapes og gode aktivitetsopplevelser tilrettelegges for barn og unge på nær sagt alle Drammens baner, haller, klubbhus og uteområder.

Engasjerte ungdomsledere som selv ikke er klar over hvilken enorm betydning de har som rollemodeller, når de bidrar til god aktivitetsledelse for våre minste.

Idrettslag som jobber på tvers av klubbdrakta for å styrke fellesskap og samhold for alle Drammens barn og unge.

En samlet Drammensidrett som bidrar langt utover hva som kan forventes, for å gjøre Drammen til et godt sted å leve. En idrett som hver dag bidrar til tilhørighet, fellesskap, mangfold og inkludering. En idrett som er fremoverlent og innovativ, noe som har resultert i at Drammen er satt på kartet.

Drammensidretten og frivilligheten gjør en formidabel jobb for å fremme idrett- og aktivitetsglede og et aktivt livsløp for innbyggere i Drammen kommune. Sammen skal vi fortsette å spille hverandre gode.

Tusen takk for den jobben dere gjør hver dag hele året. Drammen idrettsråd ønsker alle idrettslag en riktig god sommerferie. Idrettsrådet ønsker også hele Drammensskolen med rektorer, lærere og FAU en riktig god sommerferie.

Vi ønsker samtidig hele frivilligheten, Drammen kommune og øvrige samarbeidspartnere en riktig god sommer.
Vel fortjent sommerferie til alle sammen.

PS! Kontoret er stengt i perioden 11. juli tom 31 juli.

Sommerhilsen fra

Drammen idrettsråd v/styret og administrasjonen

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram