Drammen idrettsråd heier på idrettsglede, likeverd, fellesskap og mangfold for alle!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Pride er en feiring av skeiv kjærlighet, en feiring av livsglede og mangfold. Pride feires og markeres over hele verden, og er ekstra viktig i en tid hvor ytringsfriheten og menneskerettigheter er under press.

Lørdag 13.08 feires også Pride med parade i Drammen kl. 14.30. Det vil også bli en egen parade i Svelvik kl 11.00. Drammen idrettsråd oppfordrer Drammensidretten til å delta i markeringen, bidra til å synliggjøre idrettens standpunkt om likeverd og mangfold og tydelig si STOPP til all form for diskriminering.

Sjekk ut hele programmet og hvordan din klubb kan melde seg på: Drammen Pride – 12.-14. august 2022 | Bli med!

«Idretten skal på alle nivåer praktisere nulltoleranse for enhver form for diskriminering og trakassering». Dette gjelder på alle idrettens ulike arenaer.
Diskriminering er handlinger som direkte eller indirekte fører til forskjellsbehandling på bakgrunn av en persons kjønn, funksjonsevne, etnisitet, religion eller livssyn, seksuelle orientering, kjønnsidentitet, kjønnsuttrykk eller andre diskrimineringsgrunnlag».- Norges Idrettsforbund

«Idretten har også en vei å gå og vi må anerkjenne at dette er noe vi fortsatt må ha søkelys på og jobbe videre med»- Sissi Hafskjold, Drammen idrettsråd

#STOPP-kampanjen handler om å si #STOPP til all diskriminering i norsk idrett – som blant annet homohets. #STOPP og pride-måned (idrettsforbundet.no)

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram