Francois El Safadi tilbake i Drammen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Han er født i Libanon, bodde i Berlin før han som 14 åring kom til Norge. Han var på det tidspunktet i ferd med å havne i et dårlig miljø i Tyskland. Det samme kunne han ha gjort i Norge om han og broren Marco ikke hadde blitt så bra integrert gjennom idretten.

Francois har opplevd den positive effekten som lokalsamfunnet og personlige relasjoner kan ha, og dette er en viktig årsak til at han har engasjert seg i integreringsdebatten.  Han er spesielt opptatt av å arbeide mot urettferdighet og hjelpe de svakeste i samfunnet.

Drammen Idrettsråd har vært så heldige å få Francois som innleder på Drammen Idrettsråds lnkluderingskonferanse 2014.

Stedet er Marienlyst skole i Drammen.
Tidspunktet er fredag 28. november kl. 1800.

Tove Paule med flere debatterer:

«Hvordan er idretten et godt verktøy for integrering og inkludering, og hvordan kan Drammen benytte dette verktøyet bedre?»

«Tove Paule med flere» er et panel bestående av bl. andre varaordfører Tove Paule (H), Arve Vannebo (AP), Ana Marie Silva Harper(Drammen Innvandrerråd), Hayri Kilinic (Buskerud Innvandrerråd), Yosuf Gilani (V) og Haydar Øzbal (Bylista).

Møteleder er Terje Brun Pedersen.

For mer informasjon, sjekk denne nettsiden: https://drammenir.no/wp-content/uploads/2014/11/Inkluderingskonferansen-2014_ny_versjon.pdf

Kontaktperson: Janne Cecilie Hafskjold:
E-post: janne.hafskjold@drammenir.no
Mobil: 907 47 501.

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram