Dugnad for idrettsglede

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Ikke på 20 år er det kommet så mange flyktninger til Norge. Ingen er uberørt over dagens situasjon – heller ikke i norsk idrett. Norsk idrett vil ønske alle som kommer velkommen til landet og til norsk idrett. 

Norges idrettsforbund ønsker å dele idrettsglede for alle og vil oppfordre til en stor, felles dugnad for å inkludere alle som nå kommer inn i idrettens fellesskap. Idrettsstyret har derfor i dag, som sitt bidrag, bevilget 500 000,- kr til et fond for å understøtte idrettslagenes arbeid, både med tiltak for å møte dagens akutte situasjon, og med det langsiktige arbeidet for et mer inkluderende samfunn. Styret vil invitere flere til å være bidragsytere inn i dette fondet. Les mer

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram