Når drømmer blir til virkelighet!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Torsdag 29. september kl 15.00 var det offisiell overtakelse og åpning av nytt klubb- og bydelshus på Øren. Den etterlengtede dagene ble behørig feiret med , høye stettglass, pølser, kake og blide fjes.

Rektor ved Øren skole, Renate Blomli Winnes fikk æren av å åpne det flunkende nye bydelshuset tett etterfulgt av gratulasjoner fra Stortingspresident Masud Gharahkhani

Han gratulerte også alle innbyggerne på Øren med dagen og håpet at bydelshuset ville bli et komplett livsløpsanlegg.

Roar Bogerud, styreleder i Viken Idrettskrets gratulerte Drammens Ballklub og takket samtidig idrettslag, Drammen kommune og Drammen idrettsråd som har sett mulighetene for å samskape, eller «kommune 3.0» som det heter.

En har gått fra en kommune som formaner innbyggerne, via der innbyggerne stiller krav til kommunen, til en kommune hvor en må finne løsninger sammen. Kanskje Drammensidretten og Drammens Ballklubb nå har blitt idrett 3.0, avslutter han.

Drammen idrettsråd og Drammen kommune gratulerte Drammens Ballklubb med nytt bydelshus eller som det stod på den knallgule inngangsdøra ,«Huset på banen»

Med to nye E-sport rom i 2 etg var det gledelig å kunne bidra til Ballklubbens prosjekt «E-sport som inkluderingsarena»

Drammen idrettsråd gratulerer Drammens Ballklubb, skole, frivillighet og alle innbyggerne på Øren med nytt bydelshus og håper det blir den møteplassen dere drømmer om.

1,7 millioner til aktiviteter for barn og unge | Drammen kommune

Aktive lokalsamfunn, Barn og ungdom | Skal utvikle «Svelvikmodellen»: – Stor respekt for samfunnsoppdraget vi nå påtar oss (svelviksposten.no)

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram