Drammensidretten sover aldri!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail
Konnerud IL med Aktiv Senior tilbud der folkehelse og sosial møteplass står i sentrum.

Drammensidretten ligger ikke på latsiden!

Konnerud IL og Drammens Ballklubb har oppstart av Aktiv senor og 60+. Her står styrketrening, sosial møteplass og kulturelle opplevelser i sentrum.

Et solid samarbeid mellom frivillige, grunneiere og lokalt næringsliv har åpnet opp turmuligheter!
Et samarbeid mellom sti-senior i Mjøndalen, DNT Drammen og omegn og Drammen kommune har resultert i en over 50 kilometer med stier, informasjonstavler, og en kart brosjyre som guider deg gjennom et nydelig turterreng. Turene kan gåes som rundløyper, og er gjort tilgjenglig for langt flere som ønsker seg en tur ut i marka.

Alt arbeidet er gjort på dugnad, for å skape et turkart som gjør det enkelt å finne frem i Mjøndalen skauen. Dette er folkehelse i praksis. Aktive seniorer skal ha all honnør!

Idrettsforeningen Birkebeinerens nyansatte samfunnsutvikler er i full sving med å rigge til gratis høstcamp for alle barn fra 5-10 trinn.

Drafn har avsluttet sin sensommercamp 2023 og deres aktivitetsledere fra «LederPuls»-prosjektet har tatt med seg sekkene, stappet med aktivitetsglede, og spaserer høstferien i møte.

Steinberg IL har akkurat gjennomført sin aktivitetsdag der hele 225 fra lokalmiljøet deltok. Hele 75 barn ble premiert.

Strømsgodset IF gjennomførte sin Sommercamp 2023 med totalt 155 barn påmeldte Tilbudet gikk ut til 4. – 7. trinn ved Rødskog og Gulskogen skoler. Det har vært mange ulike aktiviteter som barna har vært med på. Rush Trampolinepark er en sikker vinner, Nøstedhallen der barna fikk boltre seg med sparkesykkel, skateboard, rollerblades og BMX. Instruktører fra Frontline Acadmey gav barna kurs i kroppsbeherskelse og ulike teknikker innen selvforsvar.

Glassverket IF gjennomførte 2 sept «Back to school» med drøssevis av aktiviter for barn og unge.

Solberg SK arrangerer mini gjenbruk og klesloppis tir 26 sept og alt overskudd fra kiosksalg går til Solidaritetsfondet.

Drammen Atletklubb starter nye brytekurs og «styrke-fredag» som endel av sitt åpen hall tilbud for alle som vil være med!

Drammens Sportsdansere starter igjen gratis dansekurs.

Tilsammen skaper dette gode og aktive møteplasser, helt i tråd med målsetting gjennom Aktive Lokalsamfunn og kommunens visjon- «Et godt sted å leve«.

Drammensidretten sover aldri og bidrar til økt folkehelse langt utover idrettens ordinære aktiviteter!

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram