Drammensidretten jobber hele tiden for at økonomi ikke skal være barriere for deltagelse i idrettslag!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Onsdag 13.09 inviterte Drammen idrettsråd til samling for idrettslag som jobber med inkludering i idrettslag.

En meget engansjert og kompetent gjeng som ønsker det beste for Drammens barn og unge og deres familier. Målet er å tilrettelegge for at barn og unge som står ovenfor økonomiske og eller kulturelle barrierer kan delta i idrettslaget!

«Idretts- og aktivitetsglede skal være for alle!«

På agendaen denne kvelden sto blant annet Solidaritetsfondet, som pr nå er etablert i tilsammen 42 idrettslag. Solidaritetsfondet er Drammensidrettens egen ordning og  svar på at idretten tar økonomi som barrirere på alvor. Alle skal med!

Videre inneholdt kvelden blant annet informasjon om E-kurs i inkludering, kommunens Fritidskasse, rapportering og nye søknadesmuligheter. Idrettslag som jobber med inkludering har og tar et stort ansvar for barn og unge i Drammen, og er en del av vårt utstrakte samfunnsarbeid gjennom Aktive Lokalsamfunn!

Det er viktig å ha møteplasser hvor idrettlag kan diskutere ulike utfordringer og erfaringsuveksling som bidrar til utvikling.

Dette er frivillige som er gull verdt og bruker av sin fritid for å skape like muligheter for deltagelse i idrettslag!

Dette er dugnad på sitt beste!

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram