Ikke råd til OL-nei/ Ja til OL i Norge

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

To kronikker hentet fra VG nett:

Men hvorfor i all verden skal vi arrangere et OL og et Paralympics? Utbygging av ulike anlegg og annen infrastruktur kan man vel få til uten å måtte svi av milliarder for en såkalt «fest for IOC-pampene»? Det er to svar på disse spørsmålene.

Det pragmatiske argumentet er at vi trenger en slik deadline for å få gjort noe det er et skrikende behov for. Forebygging er billigere enn å reparere. Idretten er alt for dårlig til å få frem hvilken enorm økonomisk betydning den har får folkehelsen, for barn og unges oppvekst og for integrering, for å nevne noe. Men til det kreves infrastruktur.
Les mer på VG nett.

Ja til OL i Norge

FrP-leder Siv Jensen mener Norge bør la være å arrangere OL på grunn av prislappen. Det er vi helt uenige i. Hvis ikke Norge som et av verdens rikeste land tar seg råd til OL og PL i 2022, hvem gjør det da? Les mer på VG Nett.

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram