Meretes kreftkamp, innsamling på Åssiden

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Åssiden Idrettsforening (v/ daglig leder Arild Fredriksen) og Flis & Interiør AS- Lierskogen (v/ partner Kristen Skistad) har «dratt i gang» en «del»-innsamling til MERETES KREFTKAMP. Kristen kjenner Merete fra oppveksten i Solåsblokka på Åssiden,- mens Arild har en sønn som jobber i en barnehage på Konnerud – og dermed «er i miljøet»- og kjenner både Merete og samboer Runar Næss (som begge jobber i barnehager der). Han spurte om ikke jeg kunne bidra med noe  på Åssiden – siden Merete er derfra og jeg «har den posisjonen» jeg har på Åssia og i Åssiden IF! Og når Kristen og jeg snakket sammen,- så var det bare å trå til: for dette skulle vi klare!!!

OPPLEGGET SÅ LANGT: LØRDAG 29 AUGUST vil vi starte med loddsalg (har allerede tyvstartet dette) på KIWI XL på Åssiden kl. 10.00. Dette har vi fram til ca kl. 15.30. Da vi flytter dette ned til Åssiden fotballanlegg i Buskerudveien 54. Og avslutter ca kl. 18.00.

På fotballanlegget (kunstgressbanen) vil det arrangeres 2 stk seriekamper denne lørdagen:
Kl. 13.00 spiller A-lag damer (3 divisjon): Åssiden IF mot Drangedal
Kl. 16.00 spiller A-lag herrer (3 divisjon): mot Lommedalen

Det blir gratis inngang til begge kampene,- og folk oppfordres til å gi det de ønsker til innsamlingen. Og selvfølgelig kjøpe lodd i tillegg! Inntektene her går uavkortet til Meretes Kreftkamp!

Vi har sendt ut flere forespørsler om andre aktiviteter rundt kampene på banen. Dette vil vi komme tilbake med.

Premier til lotteriet har vi fått/ vil vi få fra næringslivet på Åssiden og ellers rundt om i Drammen. Det er fortsatt en stor giverglede for denne saken!

Vi vil også arrangere auksjoner når vi får «litt større» gaver! 2-3 gjenstander har vi fått så langt!

Hvorfor gjør vi dette?

Selvfølgelig vil vi prøve å hjelpe en ung 2-barnsmor fra bydelen – som gjør ALT for å prøve å overvinne denne forferdelige sykdommen!  Helsevesenet i verdens rikeste land (NORGE) – har gitt opp,- mens i Tyskland gir de henne 60% sjanse til å overleve! Men dette må de betale selv! Dette skal bl a vi klare å finansiere ved innsamling!

Mvh

Arild F.
Åssiden IF

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram