Idrettsforbundet med retningslinjer for bilder av barn

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Norges idrettsforbund har laget syv retningslinjer for publisering av bilder og film av barn. Målet er å bevisstgjøre trenere, ledere, frivillige og foresatte om hvilke regler som gjelder. – Norges idrettsforbund får stadig henvendelser om hvilke regler som gjelder for publisering av bilder og film av våre medlemmer på nettsider, i sosiale medier og i andre publikasjoner. I tillegg ser vi at det skjer mye tilfeldig bildedeling i forbindelse med våre arrangement. Derfor har vi hatt behov for å utarbeide noen egne retningslinjer, forteller Siri Grønborg Christensen, advokat i Norges idrettsforbund. Les mer på Idrettsforbundets nettsider.

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram