Hva skal være Drammens fokus for fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv i 2017-2020?

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Drammen kommune er nå i gang med en enkel rullering av temaplanen for fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv. Vi ønsker å samle alle aktører med kunnskap og erfaring innen temaet og inviterer til et stort medvirkningsmøte som arrangeres
MANDAG 18. APRIL Kl 18.00 til 21.00
STED: Wergelands gate 9 Drammen (kart)
Påmelding innen fredag 15.april til marte.bohm@drmk.no
Dersom du ikke har anledning til å komme, men likevel har innspill til dette arbeidet, så send e-post til marte.bohm@drmk.no. Se saken i Bystyrekomiteen for kultur, idrett og byliv 15. mars Rullering av temaplanen for fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram