Inkluderingsklubb som arrangør av NM og regional konkurranse i flerdans

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Drammen Idrettsråd gratulerer Inkluderingsklubben Drammen Sportsdanserklubb med vel gjennomført arrangør for  NM og regional konkurranse i flerdans

26. november arrangerte Drammen Sportsdanseklubb NM i flerdans 2016 og Regional konkurranse i Flerdans. NM er for eliteparene, mens regional konkurranse er for rekruttering- og konkurranse partiene. Konkurransen ble avholdt på nye Hegg skole i Lierbyen – og det var en flott ramme rundt arrangementet.

Selve NM startet kl. 13.00 med innmarsj anført av Høvik og Lier skolekorps og hilsen fra ordfører i Lier; Gunn Cecilie Ringdal. Det var 62 startende i par i alder fra 6-20 år fra Nidaros i nord til Kristiansand i sør. Alt i alt ble det et vellykket arrangement, som både arrangører og deltakere var fornøyde med.

 

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram