Søknadsfrist for å søke NY treningstid i Drammenshallen er 25.april

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Søknadsfrist for å søke NY treningstid i Drammenshallen er satt til 25.april
Siste ordinære treningskveld i Drammenshallen, er satt til  16. mai. Fra 18. mai legges ny treningstidskabal.  Sommertreningen avsluttes i uke 24, fredag 15 juni.  Idrettslag kan ikke forvente å få den tiden de har hatt fram til 16.mai.Drammenshallen vil ikke være åpen på kveldstid etter 17. mai. Idrettslag må søke på mail om NY treningstid til Tommy Svendsrud i Drammen Kommune

Fra høsten, vil Drammenshallen være åpen også de helgene det ikke er arrangementer.  Det betyr at hallen kan benyttes til trening/kamp også de helgene hallen ikke har store arrangement. Drammen Kommune kommer tilbake med ytterligere informasjon.

Minner om at Idrettslag som ønsker å etablere Åpen/aktiv hall må søke om treningstid til dette.

Søknadsfrist 25. april. på epost til : tomsve@drmk.no. Ta kontakt med Tommy Svendsrud i Drammen Kommune vedrørende spørsmål

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram