Åpning av kommunale idrettshaller

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

I henhold til myndighetens plan for en gradvis gjenåpning av samfunnet, gleder vi oss til å åpne kommunens idrettshaller fra og med mandag 18. mai 2020. Treningene baserer seg på allerede tildelte treningstider for inneværende sesong. Når det gjelder lag som ønsker å trene i gymsaler, vennligst ta direkte kontakt med skolen om gymsalen er åpen for trening på kveldstid. Mange skoler må benytte gymsaler til undervisning, og stenger derfor disse for treninger.
Vi må til enhver tid ivareta gjeldende smittevernsregler, samt retningslinjer som er utarbeidet av idretten gjennom de enkelte særforbund.

Retningslinjene fra idretten ligger som eget vedlegg. I korthet beskriver disse retningslinjene at man skal følge gjeldende smittevernsregler, ikke bruk av garderober, alle lag skal vaske toaletter, dørhåndtak og andre flater som er berørt etter hver trening med medbragt vaskeutstyr, låsing av hallen under trening for å hindre publikum å komme inn, og 20-1 regelen (20 personer, 1 meter avstand).
Gymsalen og bane A i Drammenshallen er ikke tilgjengelig for trening i denne perioden fordi arealet benyttes som beredskapslager for kommunens smittevernutstyr. Lag som har trening her, og som ønsker å trene de siste ukene før sommerferien ber vi ta kontakt med oss, så skal vi forsøke å finne erstatningslokaler.
Drammen kommune stenger for øvrig sine haller og gymsaler torsdag 18. juni for sommerferien.

Dersom det er noen idrettslag eller foreninger som IKKE kommer til å trene fra nå og frem til sommerferien, må kommunen ha beskjed innen 20. mai. Send i så fall mail til tommy.svendsrud@drammen.kommune.no
Vi ønsker alle lag og foreninger gode treninger!
Roar Søhus
Idrettskonsulent
roar.sohus@drammen.kommune.no
Tlf. 91385085

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram