#pandefri Drammen

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

I samarbeid med initiativtaker Viken idrettskrets ønsker Drammen idrettsråd å fronte kampanjen #pandefri for feire at pandemien er over, med vår egen lokale vri: #pandefri Drammen. Idrettsrådet ønsker at vi skal feire gjenåpningen sammen med resten av frivilligheten i Drammen!

Idrettsrådet ønsker å feire og støtte idretten og frivilligheten i å ta tilbake frafallet og skape gode rekrutteringsarenaer i lokalmiljøet, der aktivitetsglede står sentralt. Med #pandefri Drammen ønsker idrettsrådet å sette et stort lokalt fotavtrykk som gjenspeiler frivillighetens mangfold i byen vår. Frivilligheten og fellesskapet står sterkt i våre lokalsamfunn og her skal vi gjøre det vi er best på, nemlig AKTIVITET!!

Ved å kraftsamle frivilligheten i en og samme kampanje skal vise frem det brede spekteret av frivillighetens aktiviteter.

Kampanjen skal være gratis for idrettslag og andre frivillige aktører som ønsker å delta i kampanjen #pandefri Drammen.

Vi vil sette opp en egen facebookside for Drammen med #Pandefri Drammen.

Nettsiden  pandefri.no, skal fungere som en landingsside med fritidsaktiviteter i Viken og for Drammen.  Denne er pr nå ikke operativ. Her vil det etter hvert legges ut markedsføringsmateriell, arrangementer og happenings og en idèbank. Denne jobbes med gjennom sommeren. 

Drammen Idrettsråd ønsker å koordinere og legge til rette for lokale arrangementer og aktiviteter i samarbeid med Drammensidretten og andre frivillige. Ved et samarbeid med øvrig frivillighet i Drammen som denne kampanjen er tenkt, kan det skape et godt utgangspunkt inn mot frivillighetens år i 2022. Et eksempel på et samarbeid med øvrig frivillighet, kan for eksempel være samlokalisering av aktiviteter, i gjennomføringen av dette prosjektet for å feire hele frivilligheten

Sentralt står bærekraftsmål 17- Samarbeid.

Bli med oss og feire hele frivilligheten i Drammen og Viken i uke 38-40! Det vil tilrettelegges for stor lokal frihet, og det vil lages materiell til både uke 38, uke 39 og uke 40. Det er lagt opp til at kampanjen skal være enkel og at man kan legge inn aktiviteter i pandefri.no og benytte kampanjemateriell å synligjøre sine aktiviteter.

Ytterligere informasjon om #pandefri Drammen kommer rett over sommerferien. Hold av uke 38-40 og bli med på å feire frivillighetens mangfold av aktiviteter i Drammen og skape aktivitetsglede for barn og unge.

Om ditt idrettslag eller din frivillige organisasjon har lyst til å være med, eller allerede planlegger aktivitet til høsten som er ønskelig å feire under fanen #pandefri Drammen:

Ta kontakt for samarbeid med Drammen idrettsråd ved:

Janne Cecilie Hafskjold(Sissi) på epost: janne.hafskjold@drammenir.no eller mob.nr: 90747501

#SAMMEN OM DRAMMEN og sammen om bærekraftsmål 17-Samarbeid!!

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram