Kommer du på «Treffpunkt Drammensidretten» 11.11 kl. 1800?

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

«Treffpunkt Drammensidretten» arrangeres for første gang onsdag 11.11. kl. 1800. Stedet er Arontunet. «Treffpunkt Drammensidretten» vil være et forum der Drammens idrettslag samles for å få aktuell informasjon om idrettsaker som er vedtatt i DIRs handlingsplan. Hva betyr dette for din klubb?  Hva vil vi være om 20 år? Har vi anlegg som passer om 20 år? Har vi plass nok til det vi trenger om 20 år? Hvordan skal vi jobbe for å nå de målene vi ønsker, både i år og om 20 år? Treffpunkt Drammensidretten skal bli en møteplass der vi treffer gamle kjente og lager nye bekjentskaper, utveksler erfaringer og henter nye ideer. Sett av 11.11 i kalenderen allerede nå, mer detaljert program kommer senere.

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram