Hvem fortjener frivillighetsprisen 2021?

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Uten frivilligheten stopper Norge! Og nå er tiden inne for å nominere kandidater til årets frivillighetspris i Drammen kommune. Tips oss om mennesker du mener har gjort en ekstraordinær frivillig innsats. Frist for komme med forslag er 31. oktober.

Nærutvalgene er involvert

Nytt av året er at de ulike Nærutvalgene vil se på forslagene som kommer inn fra deres kommunedel. De nominerer så den kandidaten de synes fortjener en plass i finalen. På den måten vil alle kommunedeler ha sin kandidat når juryen trer sammen for å velge den eller de som får Frivillighetsprisen 2021.

– Vi har mange frivillige som har gjort en innsats gjennom mange år. Men de som foreslås må ikke nødvendigvis være veteraner. Vi vet at koronaen har gitt oss flere gode nye kandidater. sier Patricia Rivas Garcia, avdelingsleder Aktiv fritid.

Prisen skal være med på å løfte frivilligheten fram i lyset og gi de frivillige den oppmerksomheten de fortjener.

– Av erfaring vet vi at ildsjelene er beskjedene og de liker ikke å stikke seg fram, eller å skryte av seg selv, derfor er det viktig at de rundt dem sender inn forslag, sier Garcia.

FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram